MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Republika e Kosovës, histori suksesi në Iowa 2023-10-24 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci po qëndron për një vizitë zyrtare në Iowa të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, me ç’rast sot ka marrë pjesë në Simpoziumin për Klimë dhe Bujqësi të Mençur në Des Moines të këtij shteti. Në këtë simpozium po prezantohet edhe Republika e... më shumë
MBPZhR-ja shënon “Javën e njeriut me shkop të bardhë” 2023-10-24 Prishtinë, 24 shtator -“ Zv. Sekretarja e Përgjithshme në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Venera Çerkini bashkë me Udhëheqësen e Njësisë për të Drejtat e Njeriut dhe Mbrojtje nga Diskriminimi, Emine Kelmendi, pritën sot në një takim përfaqësuesit e Shoqatës së të Verbërve dhe të Pamur... më shumë
Zëvendësministri Demelezi vizitoi panairin e bizneseve shqiptare në Austri 2023-10-23 Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi, gjatë vizitës zyrtare në Vjenë, mori pjesë edhe në panairin e organizuar nga “Rrjeti i bizneseve shqiptare në Austri”. Pjesë e këtij panairi ishin biznese, të cilat veprojnë në Austri, Kosovë, si dhe në Luginë të Preshevës.Në fjalimin e tij,... më shumë
Ministri Peci: Investimet e MBPZhR-së synojnë fermerët meritorë 2023-10-18 Prishtinë, 18 tetor -“ Në vazhdën e vizitave të tij në terren, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci qëndroi për vizitë në fshatin Koliq, tek fermeri Sami Shaqiri i cili e njoftoi Ministrin për gjithë veprimtarinë e tij bujqësore. Samiu njëherësh është përfitues i grantit për ngritjen e pemishtes me... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30