REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Mbahet seminari për kultivarët e rrushit rezistente ndaj sëmundjeve 2023-03-16 Prishtinë, 16 mars - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, konkretisht Departamenti i Vreshtarisë dhe Verëtarisë në Rahovec në bashkëpunim me Shoqërinë për prodhimin e fidanëve të hardhisë “VCR - Raushedo”, si dhe përfaqësuesin e kësaj shoqërie për Kosovë dhe Shqipëri “Agroherbal” Sh.P.K... më shumë
Ministri Peci kërkon funksionalizimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit 2023-03-16 Prishtinë, 16 mars - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka kërkuar nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë që duke u bazuar në përgjegjësitë ligjore, si dhe interesimin për funksionalitet të plotë karshi mandatit dhe përgjegjësive që ka AUV, të merren masa rigoroze kundrejt zbatimit të Ligjit për Kontrollin e... më shumë
Ministri Peci qëndron për vizitë në Varosh të komunës së Ferizajit 2023-03-13 Prishtinë, 11 mars - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ditën e shtunë qëndroi për vizitë në fshatin Varosh të Ferizajt, në fermën blegtorale të vëllezërve Zylbear dhe Fehmi Rrysha, të cilët pas punës së tyre në shtetet e perëndimit, si Gjermani e Zvicër janë kthyer në vendlindje për... më shumë
Njoftim 2022-12-23 Të nderuar fermerë, ju njoftojmë se Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë - AZHB do të punoj edhe nesër, e shtunë me datë 24.12.2022 nga ora 8.00-16.00 për pranimin e Kërkesave për Pagesën e Avancit për programin e vitit 2022. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31