REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci merr pjesë në hapjen zyrtare të panairit AGROKOS 2022 2022-10-19 Prishtinë, 19 tetor - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci mori pjesë në hapjen zyrtare të Panairit Ndërkombëtar tëAgrobiznesit, Ushqimit dhe Pijeve “AGROKOS 2022”, i cili do të mbahet për dy ditë rresht në Pallatin e Rinisënë Prishtinë, nën patronatin e Qeverisë së Republikës së Kosovës e cila... më shumë
Ministri Peci premton përkrahje për bujqit 2022-10-08 Prishtinë, 8 tetor - Përpos mbështetjes financiare, bujqit kanë nevojë edhe për mbështetje morale e të cilën Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci në vazhdimësi po u ofron. Sot gjatë ditës Ministri Peci qëndroi për vizitë në fshatin Domanek të Drenasit ku u prit nga bujqit e këtij fshati shumica e të... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31