REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci i përkushtuar në rritjen e produktivitetit bujqësor në vend 2023-07-04 Prishtinë, 4 korrik 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ditën e sotme zgjodhi të realizoj vizitë zyrtare në tri komuna të vendit: Junik, Deçan dhe Klinë për të parë nga afër procesin e implementimit të projekteve në ndërtimin e sistemeve të ujitjes në këto komuna e gjithashtu edhe për të... më shumë
Njoftim për fermerët përfitues të projekteve PZhR 2022 2023-06-27 Prishtinë, 27 qershor 2023 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, njofton të gjithë fermerët përfitues të projekteve në kuadër të Programit për Zhvillim Rural 2022 / Grante, se mund t'i bëjnë kërkesat për shtyrje të afatit për Masën 1 dhe 7 në kohëzgjatje prej 30 ditësh nëse ka arsye të... më shumë
Fillon ndërtimi i kanalit të kullimit të tokave bujqësore në Shtime 2023-06-26 Prishtinë, 26 qershor 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, nën shoqërimin edhe të Kryetarit të Komunës së Shtimes, Qemajl Aliu filluan punimet për ndërtimin e kanalit të kullimit të tokave bujqësore, pjesë e projekteve të investimeve kapitale të MBPZHR-së për ujitje në vlerë prej 336.475,00 Euro. më shumë
Bujqësia, sektor me potencial për zhvillim ekonomik 2023-06-25 Prishtinë, 25 qershor 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, këtë të diel u mirëprit nga fermeri Arlind Ajeti nga fshati Tërpezë e komunës së Vitisë, i cili njëherit është përfitues i projektit nga Programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural me vlerë të mjeteve prej 81,670.00 Euro për ngritje të... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31