REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci: Jemi në shërbim të fermerit, në shërbim të Kosovës! 2023-04-02 Prishtinë, 2 prill 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë ditës së sotme qëndroi për vizitë tek fermeri Arben Avdiu, nga fshati Abri e Poshtme e Drenicës. Tani e shumë vite, familja Avdiu kultivon fidane të perimeve, si speca, tranguj, domate, dredhëza, etj; Ndërsa, këtë vit synon që ti kultivoj rreth 100 mijë... më shumë
Zgjatet periudha për aplikim për subvencione 2023-03-28 Prishtinë, 28 mars - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka marrë vendim për zgjatjen e afatit për aplikim për pagesa direkte/subvencione për kulturat bujqësore për vitin 2023, nga data 30 mars deri me 06 prill 2023 në ora 16:00. më shumë
Ministri Peci përkrah bujqve vendor 2023-03-26 Prishtinë, 26 mars 2023 - Edhe këtë të diel, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, qëndroi për vizitë në terren me qëllim që të shoh nga afër punën e bujqve, e gjithashtu edhe t’i siguroj se ai do të jetë çdoherë pranë tyre për të diskutuar rreth programeve mbështetëse përmes fondeve... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31