REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Divizioni i Analizave Ekonomike

Personi kontaktues:
Ekrem Gjokaj, Udhëheqësi i DAESB
Tel: (038) 212 874
E-mail: [email protected]

Divizioni i Analizave Ekonomike (DAE)


Personi kontaktues:
Delvina Hana, shefe e Divizionit të Analizave Ekonomike
Tel: (038) 211 251
E-mail: [email protected]
 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31