REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Reagim i Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë ndaj shkrimit të Kohës Ditore “Apeli e kthen në punë kryeshefin që Rikalo iu hakmor për llogari të bashkëshortes” Prishtinë, 23 janar 2020 - Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB), reagon ndaj shkrimit të gazetës “Koha Ditore”, me titullin “Apeli e kthen në punë kryeshefin që Rikalo iu hakmor... Reagim i Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë ndaj shkrimit të Kohës Ditore “Apeli e kthen në punë kryeshefin që Rikalo iu hakmor për llogari të bashkëshortes”
Qendrat grumbulluese garantojnë tregun për fermerët 19.01.2020 Qendrat grumbulluese garantojnë tregun për fermerët Prishtinë, 19 janar 2020 - Investimet në qendrat grumbulluese për pemë e perime, kanë lehtësuar veprimtarinë bujqësore të shumë fermerëve vendorë. Njëra nga këto qendra, e cila merret me grumbullimin e frutave të malit, është edhe kompania “Besiana G”, që menaxhohet nga Visar Aliu e i cili tregon se ka 30 vite që merret me grumbullimin e këtyre frutave.
Ministrja Zhiviq në Konferencën e Ministrave të Bujqësisë në Berlin 18.01.2020 Ministrja Zhiviq në Konferencën e Ministrave të Bujqësisë në Berlin Berlin, 18 janar 2020 - Ministrja në detyrë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq ka marrë pjesë në Konferencën e Ministrave të Bujqësisë që është mbajtur në kuadër të Forumit Global për Ushqim dhe Bujqësi dhe Panairit Ndërkombëtar “‘Java e Gjelbër Ndërkombëtare”, në Berlin të Gjermanisë. Pjesë e kësaj konference ishin rreth 70 ministra të bujqësisë nga shtete të ndryshme të botës, ndërkaq tema e kësaj konference këtë vit ishte “Ushqimi për të...
Ministrja Zhiviq takoi Ministren e Bujqësisë të Gjermanisë, Julia Klockner 17.01.2020 Ministrja Zhiviq takoi Ministren e Bujqësisë të Gjermanisë, Julia Klockner Berlin, 17 janar 2020 - Gjatë qëndrimit të saj në Berlin, Ministrja në detyrë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq takoi Ministren e Ushqimit dhe Bujqësisë të Gjermanisë, Julia Klockner. Ky takim është mbajtur gjatë Konferencës së...
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31