MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Shënohet “Dita e Mollës” 2023-09-29 Prishtinë, 28 shtator -“ Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, bashkë me mysafirë të shumtë qëndroi për vizitë në fshatin Kovragë të Istogut për të shënuar kështu “Ditën e Mollës” e cila njihet si simbolikë e fillimit të vjeljes së mollës. Manifestimi i tillë shënohet tash e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30