MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zëvendësministri Demelezi në konferencën ministrore në BE 2024-01-25 Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi me ftesë të Mbretërisë së Belgjikës, si kryesuese e Presidencës së Këshillit të Bashkimit Evropian, si dhe me ftesë të Komisionit Evropian, ka marrë pjesë në konferencën ministrore me temën "Biosiguria dhe vaksinimi; mjete thelbësore për... më shumë
Zëvendësministri Demelezi vizitoi fermerët në fshatin Vllasali 2024-01-23 Prishtinë, 23 janar - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi ka vizituar fermën e Nuredin Vllasaliu, në fshatin Vllasali, ku nga afër është njoftuar me veprimtarinë e këtij fermeri, i cili është një model i zhvillimit të bujqësisë dhe krijimit të vlerës në zonën rurale. më shumë
Ministri Peci në Berlin prezantoi politikat bujqësore në takimin mes vendeve të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor 2024-01-20 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, në margjinat e Forumit Global për Ushqim dhe Bujqësi (GFFA), që po mbahet në Berlin, ka zhvilluar gjatë ditës një takim zyrtar me homologun e tij nga Lituania, Ministrin Kęstutis Navickas, me të cilin kanë bashkëbiseduar rreth sukseseve dhe sfidave në sektorin e bujqësisë dhe thellimit... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30