REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci premton përkrahje për bujqit 2022-10-08 Prishtinë, 8 tetor - Përpos mbështetjes financiare, bujqit kanë nevojë edhe për mbështetje morale e të cilën Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci në vazhdimësi po u ofron. Sot gjatë ditës Ministri Peci qëndroi për vizitë në fshatin Domanek të Drenasit ku u prit nga bujqit e këtij fshati shumica e të... më shumë
Ministri Peci: Komuna e Deçanit me potencial për zhvillim ekonomik 2022-10-05 Prishtinë, 5 tetor 2022 - Në vazhdën e takimeve me kryetarë të komunave me qëllim të thellimit të bashkëpunimit në sektorin e bujqësisë, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë ditës vizitoi komunën e Deçanit, me ç’rast qëndroi për vizitë në kabinetin e Kryetarit të Komunës... më shumë
Ministri Peci merr pjesë në procesin e vjeljes së arrës 2022-10-03 Prishtinë, 28 shtator - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë ditës së sotme vizitoi fshatin Zhazhë të komunës së Zveçanit, konkretisht fermerin Basri Peci i cili pas 5 vitesh pune në Londër u kthye në vendlindje duke dhënë kontributin e tij në ndërmarrësi, e kryesisht në bujqësi. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31