REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci: Mbi 2.8 milionë Euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi 2022-12-13 Prishtinë, 13 dhjetor - Në mbledhjen e Qeverisë së Rep. së Kosovës të mbajtur sot, Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Pecit iu miratua propozim-vendimi për kompensimin e dëmeve në sektorin e bujqësisë, të shkaktuara nga fatkeqësitë natyrore, siç janë: erërat e forta, breshëri, vërshimet,... më shumë
MBPZhR mbajti konferencën me donatorë për sektori i bujqësisë 2022-12-02 Prishtinë, 2 dhjetor - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci organizoi konferencën me donatorët e sektorit të bujqësisë me titull "Orientimet strategjike për zhvillimin e Sektorit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural” në të cilën morën pjesë përfaqësues nga organizata të shumta botërore,... më shumë
Ministri Peci qëndroi për vizitë zyrtare në Lituani 2022-11-12 Prishtinë, 12 nëntor - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci me ftesë të homologut të tij lituanez, Ministrit të Bujqësisë, z. Kęstutis Navickas qëndroi për vizitë zyrtare dy-ditore në shtetin e Lituanisë. Gjatë qëndrimit të tij në këtë shtet, Ministri Peci zhvilloi takime të shumta që kishin... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31