REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Aksioni ekskluziv i Ministrit Peci 2023-05-07 Prishtinë, 7 maj 2023 - Sot në orët e hershme të mëngjesit, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nën shoqërinë e Drejtorit Ekzekutiv të AUV-së, Flamur Kadriu dhe Inspektorët Veterinarë, dolën për vizitë në hapësirat afër Tregut të Automjeteve në Prishtinë të cilat po shfrytëzohen për... më shumë
MBPZhR me politika të favorshme për bujqit 2023-05-06 Prishtinë, 6 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci u mirëprit për vizitë në fermën e Gani Dobratiqit nga fshati Besi i komunës së Prishtinës, i cili është kultivues i 17 hektarëve me grurë dhe 7 hektarëve me misër e njëherit mbarështon edhe 10 lopë nga të cilat merr në baza ditore 200 litra... më shumë
Ministri Peci: Të përkushtuar për zhvillim! 2023-05-05 Prishtinë, 5 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ashtu siç edhe kishte planifikuar për këtë javë, që të vizitoj fermën e vëllezërve Beqiraj nga fshati Baballoq i komunës së Deçanit, të cilët mbarështojnë rreth 300 dele e qingja. më shumë
Ministri Faton Peci viziton fermerë të komunitetit jo-shumicë 2023-04-28 Prishtinë, 28 prill 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, në kuadër të dialogut të brendshëm me komunitetet jo-shumicë, sot gjatë ditës vizitoi bletarin Nikolla Antiq në fshatin Hajnoc të Komunës së Kamenicës, i cili është përfitues i Programit për Pagesa Direkte – Subvencione... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31