REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Sektori i frutave të imta po modernizohet me përkrahjen e MBPZhR-së 2022-07-20 Prishtinë, 20 korrik 2022 - Sektori i pemëve të imta është me potencial të madh zhvillimi në Kosovë dhe kultivimi i tyre po sjellë përfitime të mëdha për fermerët. Duke parë këtë potencial dhe përfitimet nga ky sektor, Ministria e Bujqësisë e ka rritur mbështetjen për kultivuesit e këtyre pemëve, duke përfshirë... më shumë
Hapet sot periudha e aplikimit për grante në bujqësi dhe zhvillim rural 2022-07-07 Prishtinë, 7 korrik 2022 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim për disa masa mbështetëse në kuadër të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2022, ku investimet përmes këtij programi kapin vlerën prej 26,331,798.00 euro. Përmes këtij programi do të përkrahen... më shumë
Ministri Peci: Mbështetja financiare institucionale, vetëm tek bujqit real 2022-07-06 Prishtinë, 6 korrik 2022 - Për të përfituar subvencione nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, aplikuesit krahas kontrollës administrative inspektohen edhe në terren nga inspektorët e Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë. E ekipit të inspektimit në terren sot i është bashkëngjitur edhe Ministri Faton Peci, për të parë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31