MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

MBPZhR-ja shënon “Javën e njeriut me shkop të bardhë” 2023-10-24 Prishtinë, 24 shtator -“ Zv. Sekretarja e Përgjithshme në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Venera Çerkini bashkë me Udhëheqësen e Njësisë për të Drejtat e Njeriut dhe Mbrojtje nga Diskriminimi, Emine Kelmendi, pritën sot në një takim përfaqësuesit e Shoqatës së të Verbërve dhe të Pamur... më shumë
Zëvendësministri Demelezi vizitoi panairin e bizneseve shqiptare në Austri 2023-10-23 Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi, gjatë vizitës zyrtare në Vjenë, mori pjesë edhe në panairin e organizuar nga “Rrjeti i bizneseve shqiptare në Austri”. Pjesë e këtij panairi ishin biznese, të cilat veprojnë në Austri, Kosovë, si dhe në Luginë të Preshevës.Në fjalimin e tij,... më shumë
Ministri Peci: Investimet e MBPZhR-së synojnë fermerët meritorë 2023-10-18 Prishtinë, 18 tetor -“ Në vazhdën e vizitave të tij në terren, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci qëndroi për vizitë në fshatin Koliq, tek fermeri Sami Shaqiri i cili e njoftoi Ministrin për gjithë veprimtarinë e tij bujqësore. Samiu njëherësh është përfitues i grantit për ngritjen e pemishtes me... më shumë
Ministri Faton Peci takohet me homologun e tij letonez, Armands Krauze 2023-10-13 Prishtinë, 13 tetor 2023 -“ Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci u takua me homologun e tij, Ministrin e Bujqësisë të Letonisë, Armands Krauze me të cilin zhvilluan një bisedë të frytshme rreth bashkëpunimit në sektorin e bujqësisë, por edhe në thellimin e bashkëpunimit të deritanishëm në sektorin e... më shumë
Fillon me aktivitete “Kampi Pyjor i Kosovës” 2023-10-11 Istog, 11 tetor 2023 -“ Në Radushë të Istogut ka filluar të mbahet "Kampi Pyjor i Kosovës 2023” i cili do të zgjasë prej datës 9 deri më 13 tetor 2023. Ky kamp është organizuar nga bashkëpunimi i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural me Organizatën për Ushqim dhe Bujqësi e Kombeve të Bashkuara (FAO) në... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30