MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Kshillëtaret politik

 

Jehona KrasniqiKëshilltare Politike e Ministrit
Email: [email protected]
Tel: 038 200 38 631
Flutur MustafaKëshilltare Politike / Zëdhënëse e Ministrit
Email: [email protected]
Tel:  + 383 38 200 38 514
Albert BehramiKëshilltar Politik i Ministrit
Email: [email protected]  
Tel: + 383 38 200 38 636
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30