REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministrja Zivic premton përkrahje për afaristët e Kosovës 2019-04-05 Prishtinë, 05 prill 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic së bashku me bashkëpunëtorët e saj priti sot në një takim përfaqësuesit e Odës Afariste të Kosovës, ku kanë diskutuar lidhur me kërkesat e odës për ndryshimin e legjislacionit që ka të bëjë me shfrytëzimin e tokave pyjore. më shumë
Ministrja Zivic vizitoi fermerët e rajonit të Anamoravës 2019-04-04 Prishtinë, 04 prill 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic e shoqëruar nga deputeti i Kuvendit të Kosovës, Slobodan Petrovic, kanë vizituar fermerët e rajonit të Anamoravës, ku kanë parë për së afërmi kushtet në të cilat punojnë këta fermer dhe janë njoftuar edhe me sfidat me të cilat përballen... më shumë
Ministrja Zivic vizitoi stafin e Agjencisë Pyjore të Kosovës 2019-03-29 Prishtinë, 29 mars 2019 - Stafin e Agjencisë Pyjore të Kosovës sot e vizitoi Ministrja e MBPZHR-së, Dijana Zivic. Ministrja Zivic me stafin e saj u pritën nga Kryeshefi i APK-së, Ahmet Zejnullahu i cili e prezantoi Ministren me stafin e kësaj Agjencie, e cili funksionon në kuadër të MBPZHR-së. më shumë
Aplikimi i teknologjive inovative në bujqësi, e nevojshme për zhvillimin e sektorit 2019-03-29 Prishtinë, 29 mars 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës priti në takim këshilltaren ekonomike në Ministrinë e Shtetit Shqiptar për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Alketa Knuti, e cila bashkë me z. Blerim Gjeladini, ekspert i tërheqjes së investimeve të huaja i prezantuan Ministres dhe bashkëpunëtorëve... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31