MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci pret në takim ambasadorin gjerman Jörg Rohde 2021-04-26 Prishtinë, 26 prill 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Faton Peci ka takuar sot Ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë z. Jörg Rohde dhe përfaqsuesin e GIZ-it për Kosovë z. David Oberhuber; takim ky në të cilin u konfirmua mbështetja gjermane ndaj institucioneve të Kosovës. më shumë
Ministri Faton Peci me vendime për masa mbrojtëse për prodhuesit bujqësor 2021-04-20 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka nënshkruar tridhjetë e dy vendime (32), përmes të cilave mundësohet regjistrimi i produkteve për mbrojtjen e bimëve (PMB). Përmes këtyre vendimeve, përcaktohen se cilat produkte lejohen që të importohen, tregtohen dhe përdoren nga prodhuesit bujqësor, për t’i mbrojtur bimët nga... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31