MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Fillon zbatimi i masterplanit 600 milionësh për ujitjen e tokave bujqësore 2021-02-11 Prishtinë, 11 shkurt 2021 - Ministri në detyrë i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, ka nënshkruar marrëveshjen për bashkëfinancimin e projektit “Ndërtimi dhe rehabilitimi i sistemeve të ujitjes në Kosovë”, me kryetarin e Komunës së Pejës, Vushtrrisë dhe Vitisë. Me nënshkrimin e këtyre marrëveshjeve, të cilat në... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31