MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci takoi ambasadoren e Maqedonisë së Veriut, Shpresa Jusuf 2021-05-26 Prishtinë, 26 maj 2021- Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, zhvilloi sot një takim me ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shpresa Jusufi, me të cilën ka biseduar për zhvillimin e bujqësisë, si dhe për mundësinë e bashkëpunimit në projekte të ndryshme bujqësore në mes të dy shteteve. më shumë
Lansohet AgromarketKS, treg online për fermerët e Kosovës 2021-05-20 Prishtinë, 20 maj 2021 - Fermerët e Republikës së Kosovës tashmë do ta kenë në dispozicion tregun e tyre online, në të cilin do ta kenë më të lehtë shitjen e prodhimeve të tyre bujqësore. Platforma AgromarketKS është projekti më i ri digjital, i cili do të ju vijë në mbështetje fermerëve dhe funksionon si treg i gjelbër... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30