MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

MBPZhR mban takim konsultativ me drejtorët e drejtorive komunale për bujqësi 2021-06-21 Prishtinë, 21 qershor 2021 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, me qëllim të finalizimit të procesit të kompensimit të dëmeve në fushën e bujqësisë, gjatë ditës mbajti takim konsultativ me 25 drejtorë të drejtorive komunale për bujqësi në nivel vendi. Këtë takim të cilin e kryesoi Zv. Sekretari i... më shumë
Ministri Faton Peci në vizitë fermerëve dhe blegtorëve 2021-06-15 Prishtinë, 15 qershor 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, për të parë nga afër ecurinë e veprimtarive bujqësore dhe blegtorale vizitoi kooperativën bujqësore “Krusha” në Krushë të Madhe, si dhe blegtorët e vreshtarët e Komunës së Prizrenit dhe Rahovecit. më shumë
9 Milionë euro përkrahje fermerëve 2021-06-15 Prishtinë, 15 qershor 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Faton Peci ka njoftuar sot se ka filluar ekzekutimi i pagesave të subvencioneve (kësti i dytë). më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30