MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci takon afaristët bujqësor; dëgjon shqetësimet e tyre 2021-06-23 Prishtinë, 23 qershor 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci mori pjesë në tryezën e organizuar nga Oda e Afarizmit të Kosovës në të cilën pjesëmarrës ishin edhe një numër i afaristëve bujqësor, blegtorë, përfaqësues nga Fakulteti i Bujqësisë, biznese si dhe përfaqsues të industrisë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30