MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci në takimin me Ambasadorin Philip Kosnett: Transparenca dhe ligjshmëria prioriteti ynë në drejtimin e ministrisë 2021-04-19 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Faton Peci ka pritur sot në takim ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, z. Philip Kosnett, me të cilin kanë biseduar për gjendjen aktuale në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, si dhe për objektivat e ministrisë për të ardhmen. më shumë
Ministri Peci: Sektori i pylltarisë i rëndësishëm për ekonominë e vendit 2021-04-17 Prishtinë, 16 prill 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci mbajti takim virtual me përfaqësuesit e Organizatës për Ushqim dhe Agrikulturë të Organizatës së Kombeve të Bashkuara (FAO), ku bashkëbisedoi me udhëheqësin regjional të ngarkuar për Kosovë, Raimund Jehle i cili ishte i shoqësuar nga zyrtarë të... më shumë
Publikimi i azhurnimit të Kornizës për Menaxhim Mjedisor dhe Social 2021-04-16 Projekti për Bujqësi dhe Zhvillimit Rural (PBZHR) ka bërë azhurnimin e Kornizës për Menaxhim Mjedisor dhe Social (KMMS) 2017. Ky dokument do të sigurojë azhurnimin e KMMS aktual, (i cili ishte azhurnuar për herë të fundit në janar të vitit 2017) në këto pjesë: (i) Lista e produkteve të regjistruara për mbrojtjen e bimëve, (ii) Statusi i legjislacionit... më shumë
Ministri Peci mori pjesë në hartimin e Programit Qeverisës dhe Planin e Veprimit 2021-04-12 Prishtinë, 10, 11 prill 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë fundjavës ishte pjesë e takimit bashkë me kryeministrin Kurti dhe ministrat tjetër të kabinetit qeveritar në të cilin kanë zhvilluar punëtorinë për hartimin e Programit Qeverisës dhe Planin e Veprimit për katër vitet e ardhshme të qeverisjes. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31