MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci takoi homologun slloven, Jozhe Podgorshek 2021-08-19 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, me ftesë të homologut të tij slloven, po qëndron për një vizitë zyrtare në Slloveni, ku do të marrë pjesë në Konferencën Ndërkombëtare Ministrore dhe në ceremoninë e hapjes së Panairit të 59-të Ndërkombëtar të Bujqësisë dhe Ushqimit - AGRA. më shumë
Ministri Faton Peci vizitoi Institutin Bujqësor të Kosovës 2021-08-17 Pejë, 17 gusht 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë ditës vizitoi Institutin Bujqësor të Kosovës në Pejë. I shoqëruar nga Zëvendësministri, Imri Demelezi, si dhe nga Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i MBPZhR-së, Blerim Hasani takuan Drejtorin e këtij Instituti, Fehmi Gecin si dhe ekspertët e... më shumë
Ministri Faton Peci vizitoi Parkun e Blinajës 2021-08-11 Prishtinë, 11 gusht 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, i shoqëruar nga zëvendës Kryeshefi i Agjencisë së Pyjeve të Kosovës, Bekim Hoxha, kanë vizituar sot parkun dhe vendgjuetinë e Blinajës, që është një nga vendet e mbrojtura në Kosovë. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30