MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kosova dhe Kroacia vazhdojnë bashkëpunimin në bujqësi 2021-08-20 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, në kuadër të Konferencës Ndërkombëtare Ministrore, e cila është duke u mbajtur Brdo pri Kranju të Sllovenisë, ka takuar sot Sekretarin e Shtetit të Ministrisë së Bujqësisë së Kroacisë, Tugomir Majdak, ku kanë diskutuar për bashkëpunimin e deritanishëm në mes... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30