MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kosova dhe Shqipëria konkretizojnë bashkëpunimin në bujqësi 2021-11-26 Elbasan, 26 nëntor 2021 - Kosova dhe Shqipëria e kanë konkretizuar bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë me nënshkrimin e Memorandumit të Mirëkuptimit në mes të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimi Rural dhe Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të Republikës së Shqipërisë. Ky Memorandum... më shumë
Thellohet bashkëpunimi Kosovë - Turqi në sektorin e pylltarisë 2021-11-22 Kosova dhe Turqia do të zgjerojnë bashkëpunimin e tyre në sektorin e pylltarisë përmes projekteve të përbashkëta në këtë sektor. Kjo i është konfirmuar Zëvendës Kryeshefit të Agjencisë së Pyjeve të Kosovës, Bekim Hoxha gjatë vizitës së tij zyrtare në Republikën e Turqisë, me ç’rast është... më shumë
Ministri Faton Peci: 1 milion fidanë për pyllëzim këtë vit 2021-11-19 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci i shoqëruar nga Ambasadorja e Suedisë në Kosovë, Karin Hernmarck, përfaqësuesit e “Ekipit të Gjelbër” nga Ambasada Amerikane, si dhe anëtarët e Shoqatës KUSA (Kosova United States Alumnis), kanë vizituar sot fshatin Ponesh të Komunës së Gjilanit, ku kanë parë nga afër... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30