MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Gratë të suksesshme edhe në veprimtaritë bujqësore 2021-10-23 Prishtinë, 23 tetor 2021 - Veprimtaritë bujqësore viteve të fundit janë bërë mjaft atraktive edhe për gratë në Kosovë. Nga viti në vit është rritur edhe interesimi i tyre për t’u marrë me këto veprimtari e bashkë me këtë është rritur edhe përkrahja financiare e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe... më shumë
Ministri Faton Peci vizitoi kultivuesit e mollës 2021-10-21 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci me rastin e Ditës Botërore të Mollës, ka vizituar sot kultivuesit e kësaj kulture bujqësore në Komunën e Kamenicës, të cilët tashmë edhe kanë filluar vjeljen e këtij fruti. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30