MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci vizitoi Anamoravën 2022-06-29 Prishtinë, 29 qershor 2022 - Në vazhdën e takimeve me kryetarët e komunave me qëllim të thellimit të bashkëpunimit mes nivelit qendror dhe atij lokal, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci vizitoi zonën e Anamoravës ku në Gjilan u prit nga Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, në Viti nga Kryetari i Komunës së... më shumë
Bujqit kosovarë dhe mbështetja e tyre përmes PPD 2022 2022-06-28 Prishtinë, 28 qershor 2022 - Bujqit kosovarë këtë vit do të përkrahen nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural përmes Programit të Pagesave Direkte apo Subvencioneve i cili ka vlerë të mjeteve prej 52 milionë euro. Përmes këtij Programi MBPZhR-ja ka prioritizuar këtë vit grurin, misrin, pataten dhe fasulen për të krijuar... më shumë
2.42 milionë euro investime në projektet e ujitjes 2022-06-28 Prishtinë, 28 qershor 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me shtatë komuna të Rep. së Kosovës për invenstime në sistemet e ujitjes. Komuna e Mitrovicës, Komuna e Istogut, Komuna e Shtimes, Komuna e Klinës, Komuna e Kamenicës, Komuna e Junikut dhe Komuna e Deçanit janë përituese... më shumë
Franca konfirmon mbështetjen e saj për zhvillimin e bujqësisë në Kosovë 2022-06-23 Prishtinë, 23 qershor 2022 - Gjatë ditës së sotme, Sekretari i Përgjithshëm në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Blerim Hasani priti në një vizitë zyrtare përfaqësues nga Ambasada franceze, konkretisht Agjencia Franceze për Zhvillim, me të cilët bashkëbiseduan për gjendjen e sektorit të bujqësisë në... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30