MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci vizitoi blegtorët e Rajonit të Dukagjinit 2022-06-09 Prishtinë, 9 qershor 2022 - Sektori i blegtorisë përmes rritjes së përkrahjes financiare nga institucionet vendore, synohet të jetë njëri nga sektorët më të leverdishëm në vend. Me këtë përkrahje, si dhe me programe të duhura mbështetëse, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci theksoi se do t’i... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30