MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci vizitoi Anamoravën 2022-06-29 Prishtinë, 29 qershor 2022 - Në vazhdën e takimeve me kryetarët e komunave me qëllim të thellimit të bashkëpunimit mes nivelit qendror dhe atij lokal, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci vizitoi zonën e Anamoravës ku në Gjilan u prit nga Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, në Viti nga Kryetari i Komunës së... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30