MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

“Dita Fushore e Grurit”, rol kryesor në orientimin bujqësor 2022-06-03 Prishtinë, 3 qershor 2022 - Nën organizimin e Institutit Bujqësor të Kosovës, organ ky i cili funksionon në kuadër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sot u organizua “Dita Fushore e Grurit”, e cila u mbajt në fermën eksperimentale në fshatin Vitomericë të Pejës, qëllimi i së cilës ishte njohja me... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30