REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci nënshkruan UA të Programit për Zhvillim Rural për vitin 2022 2022-06-22 Prishtinë, 23 qershor 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nënshkroi Udhëzimin Administrativ të Programit për Zhvillim Rural për vitin 2022, i cili pas 7 ditësh publikimi në Gazetën Zyrtare hyn në fuqi duke na mundësuar në këtë mënyrë edhe shpalljen e periudhës për aplikim në Programin për Zhvillim... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30