REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Premtohet mbështetje për sektorin e verëtarisë 2021-06-30 Prishtinë, 30 qershor 2021 - Gjatë ditës së sotme zv. Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Blerim Hasani bashkë me Drejtorin e Departamentit të Vreshtarisë dhe Verëtarisë, Bekim Hoxha pritën në një vizitë pune përfaqësues nga Ministria Federale e Bujqësisë së Gjermanisë... më shumë
Ministri Peci mori pjesë në “Ditën e Qershisë 2021” 2021-06-26 Prishtinë, 25 qershor 2021 - Ministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë ditës mori pjesë në aktivitetin “Dita e Qershisë 2021”, organizim ky i Aleancës Kosovare të Bizneseve dhe Agrokosova Holding, i cili kishte për qëllim promovimin e produkteve vendore, konkretisht qershisë. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30