REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

MBPZhR mban takim konsultativ me drejtorët e drejtorive komunale për bujqësi 2021-06-21 Prishtinë, 21 qershor 2021 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, me qëllim të finalizimit të procesit të kompensimit të dëmeve në fushën e bujqësisë, gjatë ditës mbajti takim konsultativ me 25 drejtorë të drejtorive komunale për bujqësi në nivel vendi. Këtë takim të cilin e kryesoi Zv. Sekretari i... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30