MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Përfaqësues të lartë shtetëror shënuan Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve 2022-03-21 Prishtinë, 21 mars 2022 - Resurset pyjore të Kosovës në politikat institucionale janë vendosur si një prioritet kombëtar, të cilat janë edhe një potencial i madh për zhvillimin ekonomik të vendit. Përmes avancimit të politikave të duhura pyjore dhe realizmit të një sërë projektesh, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural... më shumë
Ministri Faton Peci afër prodhuesve vendorë 2022-03-15 Prishtinë, 15 mars 2022 - Në vazhdën e vizitave të tij në terren, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci me bashkpunëtorë vizituan kompaninë “Euro Taç” në Mamushë e cila merret me grumbullimin e frutave dhe perimeve, si dhe kultivimin e tyre. më shumë
Ministri Faton Peci vizitoi panairin me produktet e grave në agrobiznes 2022-03-11 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë, Blerim Hasani kanë vizituar panairin me produktet e grave nga viset rurale të Kosovës, të cilat janë të angazhuara në aktivitete bujqësore dhe përpunim të ushqimit. Në këtë panair, i cili u mbajt në sheshin “Zahir... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31