REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Njoftim për fermerët përfitues të projekteve PZhR 2022 2023-06-27 Prishtinë, 27 qershor 2023 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, njofton të gjithë fermerët përfitues të projekteve në kuadër të Programit për Zhvillim Rural 2022 / Grante, se mund t'i bëjnë kërkesat për shtyrje të afatit për Masën 1 dhe 7 në kohëzgjatje prej 30 ditësh nëse ka arsye të... më shumë
Fillon ndërtimi i kanalit të kullimit të tokave bujqësore në Shtime 2023-06-26 Prishtinë, 26 qershor 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, nën shoqërimin edhe të Kryetarit të Komunës së Shtimes, Qemajl Aliu filluan punimet për ndërtimin e kanalit të kullimit të tokave bujqësore, pjesë e projekteve të investimeve kapitale të MBPZHR-së për ujitje në vlerë prej 336.475,00 Euro. më shumë
Bujqësia, sektor me potencial për zhvillim ekonomik 2023-06-25 Prishtinë, 25 qershor 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, këtë të diel u mirëprit nga fermeri Arlind Ajeti nga fshati Tërpezë e komunës së Vitisë, i cili njëherit është përfitues i projektit nga Programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural me vlerë të mjeteve prej 81,670.00 Euro për ngritje të... më shumë
Ministri Peci viziton plantacione pemëtare në Anamoravë 2023-06-24 Prishtinë, 24 qershor 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, gjatë kësaj të shtunë vizitoi aktivitetin bujqësor e pemëtar të bashkëshortëve Meritës dhe Enverit në fshatin Zhiti e Kravaricë të komunës së Vitisë dhe Gjilanit. Merita është përfituese e grantit në vlerë prej 100,000.00 Euro... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30