MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Memli Krasniqi pranoi detyrën e ministrit të Bujqësisë 2014-12-15 Ministri i ri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, sot pranoi detyrën e re nga ministri i deritashëm Blerand Stavileci. Me këtë rast, ish ministri Stavileci, e ka njoftuar për së afërmi ministrin e ri me punën e bërë deri më tani. Ndërkaq, ministri i ri, Memli Krasniqi, premtoi se do të angazhohet që këtë sektor ta fuqizojë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31