MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Fermerët e përshëndesin procesin e lehtësuar për aplikim për subvencione 2023-05-14 Prishtinë, 14 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci sot vizitoi fermerin Gjon Musollin në Istog i cili në fermën e tij mjaft mbarështon rreth 500 dele dhe qingja, 70 krerë lopë prej të cilave merr 1100 deri në 1600 litra qumësht në ditë nga kjo veprimtari. Z. Musolli, gjithashtu punon edhe tokën me rreth 200 hektarë prej... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31