REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci: Të përkushtuar për zhvillim! 2023-05-05 Prishtinë, 5 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ashtu siç edhe kishte planifikuar për këtë javë, që të vizitoj fermën e vëllezërve Beqiraj nga fshati Baballoq i komunës së Deçanit, të cilët mbarështojnë rreth 300 dele e qingja. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31