MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Aksioni ekskluziv i Ministrit Peci 2023-05-07 Prishtinë, 7 maj 2023 - Sot në orët e hershme të mëngjesit, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nën shoqërinë e Drejtorit Ekzekutiv të AUV-së, Flamur Kadriu dhe Inspektorët Veterinarë, dolën për vizitë në hapësirat afër Tregut të Automjeteve në Prishtinë të cilat po shfrytëzohen për... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31