REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Reagim i Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë ndaj shkrimit të Kohës Ditore “Apeli e kthen në punë kryeshefin që Rikalo iu hakmor për llogari të bashkëshortes” 2020-01-23 Prishtinë, 23 janar 2020 - Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB), reagon ndaj shkrimit të gazetës “Koha Ditore”, me titullin “Apeli e kthen në punë kryeshefin që Rikalo iu hakmor për llogari të bashkëshortes”, të botuar sot, datë 23 janar 2020, në të cilin shkrim ka pasaktësi. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31