REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Qendrat grumbulluese garantojnë tregun për fermerët 2020-01-19 Prishtinë, 19 janar 2020 - Investimet në qendrat grumbulluese për pemë e perime, kanë lehtësuar veprimtarinë bujqësore të shumë fermerëve vendorë. Njëra nga këto qendra, e cila merret me grumbullimin e frutave të malit, është edhe kompania “Besiana G”, që menaxhohet nga Visar Aliu e i cili tregon se ka 30 vite që merret me grumbullimin e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31