REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Reagim i Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë ndaj shkrimit të Kohës Ditore “Apeli e kthen në punë kryeshefin që Rikalo iu hakmor për llogari të bashkëshortes” 2020-01-23 Prishtinë, 23 janar 2020 - Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB), reagon ndaj shkrimit të gazetës “Koha Ditore”, me titullin “Apeli e kthen në punë kryeshefin që Rikalo iu hakmor për llogari të bashkëshortes”, të botuar sot, datë 23 janar 2020, në të cilin shkrim ka pasaktësi. më shumë
Qendrat grumbulluese garantojnë tregun për fermerët 2020-01-19 Prishtinë, 19 janar 2020 - Investimet në qendrat grumbulluese për pemë e perime, kanë lehtësuar veprimtarinë bujqësore të shumë fermerëve vendorë. Njëra nga këto qendra, e cila merret me grumbullimin e frutave të malit, është edhe kompania “Besiana G”, që menaxhohet nga Visar Aliu e i cili tregon se ka 30 vite që merret me grumbullimin e... më shumë
Ministrja Zhiviq në Konferencën e Ministrave të Bujqësisë në Berlin 2020-01-18 Berlin, 18 janar 2020 - Ministrja në detyrë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq ka marrë pjesë në Konferencën e Ministrave të Bujqësisë që është mbajtur në kuadër të Forumit Global për Ushqim dhe Bujqësi dhe Panairit Ndërkombëtar “‘Java e Gjelbër Ndërkombëtare”, në Berlin të... më shumë
Ministrja Zhiviq takoi Ministren e Bujqësisë të Gjermanisë, Julia Klockner 2020-01-17 Berlin, 17 janar 2020 - Gjatë qëndrimit të saj në Berlin, Ministrja në detyrë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq takoi Ministren e Ushqimit dhe Bujqësisë të Gjermanisë, Julia Klockner. Ky takim është mbajtur gjatë Konferencës së 85-të Ndërkombëtare në kuadër Panairit Ndërkombëtar të Javës... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31