REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Mbi 4.7 milionë euro të paguara për bujqit Prishtinë, 27 mars 2020 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, gjatë këtyre dy javëve ka paguar 4.747.508,44 euro borxhe ndaj 1.978 bujqve, të trashëguara nga vitet 2018 dhe 2019: Mbi 4.7 milionë euro të paguara për bujqit
Ministri Mustafa monitoron nga afër mbjelljet pranverore 27.03.2020 Ministri Mustafa monitoron nga afër mbjelljet pranverore Prishtinë, 27 mars 2020 - Ministri në detyrë i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka vizituar sot kultivuesit e patates në Pestovë, për të parë nga afër të mbjellat pranverore. “Këto të mbjella pranverore, si patatja, rrisin sasinë dhe cilësinë e ushqimit të prodhuar nga bujqit tonë, nga toka jonë, për familjet tona, prandaj është inkurajuese të shoh bujqit duke punuar tokat e tyre, me kujdes të shtuar duke respektuar udhëzimet e organeve të shëndetit publik” u shpreh ministri Mustafa. Njëkohësisht,...
Ministri Mustafa merr vendim për shtyrjen e afateve për leje dhe licenca në bujqësi dhe pylltari 23.03.2020 Ministri Mustafa merr vendim për shtyrjen e afateve për leje dhe licenca në bujqësi dhe pylltari Prishtinë, 23 mars 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka marrë vendim për shtyrjen e përkohshme të afateve procedurale për marrjen dhe vazhdimin e lejeve dhe licencave për zbatimin e legjislacionit primar dhe sekondar në fuqi që ndërlidhen me fushën e hortikulturës, produkteve për mbrojtjen e bimëve, plehrave, farërave, blegtorisë, pylltarisë, verëtarisë dhe shërbimeve këshilluese për bujqësi.
Deklarata e Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa në konferencën për media, sot më 23.03.2020: 23.03.2020 Deklarata e Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa në konferencën për media, sot më 23.03.2020: Gjatë javës së kaluar, për t’i përkrahur bujqit tanë në këtë gjendje emergjente, kam shtyrë përkohësisht afatet për implementimin e projekteve përfituese të granteve të vitit 2019, që bujqit tanë të mos ndëshkohen pa fajin e tyre.
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30