REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Hapet gara e fotografisë më të mirë në bujqësi #TokaJone Prishtinë, 01 korrik 2015 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural hap garën për fotografitë me të mira me motive nga bujqësia. Kjo garë bëhet me qëllim të promovimit... Hapet gara e fotografisë më të mirë në bujqësi #TokaJone
Mbështetje më e madhe edhe për fermerët e Kamenicës 30.06.2015 Mbështetje më e madhe edhe për fermerët e Kamenicës Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Kamenicës, Begzad Sinani. Në takim është biseduar për potencialet në bujqësi në këtë komunë dhe mundësitë që ofrojnë çdo vit Programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural dhe Programi për Pagesa Direkte. Ministri theksoi se mbështetja do të rritet për bujqësinë çdo vit dhe në këtë drejtim edhe mbështetja për fermerët e Kamenicës, tha ai, besoj se do të jetë më e madhe....
Ministria e Bujqësisë realizon mbi 5 milion euro pagesa për grurë 30.06.2015 Ministria e Bujqësisë realizon mbi 5 milion euro pagesa për grurë Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka proceduar pagesat për përfituesit nga kategoria e subvencioneve për grurë. Janë mbi 5 milionë e 71 mijë e 597 euro që janë shpërndarë tek 9148 përfitues. Ndërkohë janë në shqyrtim edhe aplikacionet e 1030 përfituesve të tjerë, pagesat për të cilët do të realizon në ditët në vazhdim. Në javët në vazhdim MBPZHR-ja në bashkëpunim edhe me AZHB-në do të punojnë në procedimin e pagesave direkte për përfituesit në kultura të tjera...
Publikohen vlerësimet preliminare për grante për serra, pemë manore dhe rrush 30.06.2015 Publikohen vlerësimet preliminare për grante për serra, pemë manore dhe rrush Është mbyllur sot vlerësimi preliminar edhe për një pjesë tjetër të projekteve që kanë aplikuar në skemën e granteve për zhvillim rural të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Vlerësimi është bërë nga Agjencia...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31