REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
MBPZHR-ja e interesuar që të rritet cilësia e materialit fidanor për pemë Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka takuar sot drejtuesit e Shoqatës së Prodhuesve të Materialit Fidanor për pemë drufrutore dhe pemë të imëta,... MBPZHR-ja e interesuar që të rritet cilësia e materialit fidanor për pemë
Përkrahen projektet e grupeve lokale të veprimit 28.04.2015 Përkrahen projektet e grupeve lokale të veprimit Prishtinë, 28 prill 2015 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në një takim udhëheqëset e Rrjetit për Zhvillim Rural të Kosovës, me të cilët ka biseduar për projektet e kësaj ministrie për zhvillimin e projekteve lokale, të cilat janë përfshirë...
Grantet e MBPZhR-së po gjenerojnë vende të reja pune 27.04.2015 Grantet e MBPZhR-së po gjenerojnë vende të reja pune Prishtinë, 27 prill 2015 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes granteve investive po arrin që të rrisë kapacitetet prodhuese dhe përpunuese në agrobizneset vendore, të cilat përmes këtyre investimeve po arrijnë që të sjellin edhe prodhime cilësore në tregun vendor, si dhe po...
Përurohen investimet e reja në “Bodrumin e vjetër” në Rahovec 27.04.2015 Përurohen investimet e reja në “Bodrumin e vjetër” në Rahovec Prishtinë, 27 prill 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi së bashku me shefin e Zyrës së Komisionit Evropian në Kosovë, Christofer Stock, sot kanë përuruar investimet e reja në “Bodrumin e vjetër” në Rahovec. Përmes këtij investimi, të mbështetur nga BE-ja...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31