REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Nënshkruhet marrëveshja për sigurimet bujqësore Prishtinë, 19 maj 2017 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe IFC-ja, anëtare e Grupit të Bankës Botërore kanë nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi për të... Nënshkruhet marrëveshja për sigurimet bujqësore
HardhFest po rritet, në këtë edicion do të festohet për  4 netë 15.05.2017 HardhFest po rritet, në këtë edicion do të festohet për 4 netë Festa e Vjeljes së Rrushit- Festivali “Hardh Fest”, edicionin e kaluar shënon një sukses të madh , ku numri i pjesëmarrësve arriti mbi 32 mijë me vizitore nga mbare bota.
Januzi: Kosova përafron politikat e përbashkëta bujqësore me BE-në 11.05.2017 Januzi: Kosova përafron politikat e përbashkëta bujqësore me BE-në Prishtinë, 11 maj 2017 – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi ka marrë pjesë në Konferencën Ministrore Ndërkombëtare me temën “Bujqësia e lirë nga Organizmat e Modifikuar Gjenetikisht (OMGJ), një shans për zhvillimin rural në Evropën Qendrore dhe Juglindore\", e cila është mbajtur në Vjenë dhe është organizuar nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë, Mjedisit dhe Menaxhimit të Ujërave të Austrisë.
Krasniqi: Për tokën që punohet nuk do të paguhet tatim në pronë 04.05.2017 Krasniqi: Për tokën që punohet nuk do të paguhet tatim në pronë Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi i është miratuar sot propozimi që që në kuadër të Projektligjit për Tatimin në Pronën e Paluajtshme, të mos ketë pagesë të tatimit për tokat bujqësore që janë në...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO