REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Vazhdon ekzekutimi i subvencioneve në vlerë prej rreth 5.5 milionë euro Prishtinë, 14 Gusht 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, ka vazhduar ekzekutimin e pagesave direkte për përfituesit në... Vazhdon ekzekutimi i subvencioneve në vlerë prej rreth 5.5 milionë euro
Marrëveshja e Ministrisë së Bujqësisë me USAID-in siguron 3.8 milionë euro për sektorin e bujqësisë 08.08.2018 Marrëveshja e Ministrisë së Bujqësisë me USAID-in siguron 3.8 milionë euro për sektorin e bujqësisë Prishtinë, 08 gusht 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Misioni i USAID-it në Kosovë kanë nënshkruar sot Marrëveshjen e Mirëbesimit për mbështetjen e sektorit të bujqësisë në vend. Përmes kësaj marrëveshje, do të krijohet një program i veçantë për mbështetjen e zinxhirit të vlerave të frutave të imëta dhe bimëve mjekësore dhe aromatike në Kosovë, për implementimin e të cilit është siguruar një fond prej 3.8 milionë euro.
MBPZHR dhe USAID do të nënshkruajnë Marrëveshjen e Mirëbesimit për mbështetjen e sektorit të bujqësisë 07.08.2018 MBPZHR dhe USAID do të nënshkruajnë Marrëveshjen e Mirëbesimit për mbështetjen e sektorit të bujqësisë Prishtinë, 07 gusht 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe USAID, nesër do të nënshkruajnë Marrëveshjen e Mirëbesimit për Mbështetjen e Sektorit të Bujqësisë, konkretisht për zinxhirin e vlerave të frutave të imëta dhe bimëve mjekësore dhe aromatike në Kosovë.
MBPZHR dhe GIZ do të vazhdojnë bashkëpunimin në konsolidimin e tokave bujqësore 03.08.2018 MBPZHR dhe GIZ do të vazhdojnë bashkëpunimin në konsolidimin e tokave bujqësore Prishtinë, 03 gusht 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, ka pritur në një takim zyrtaren nga Ambasada e Gjermanisë në Kosovë, Anja Becki, si dhe udhëheqësin e projektit të GIZ-it “Mbështetje Planifikimit Hapësinor dhe Menaxhimit...
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO