REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
MBPZHR-ja organizoi seminarin ndërkombëtar për Rrjetin e të dhënave për Kontabilitet të Fermave “Pacioli” Prishtinë, 28 shtator 2016 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka organizuar seminarin e 24-të ndërkombëtar për Rrjetin e të dhënave për Kontabilitet të Fermave-FADN... MBPZHR-ja organizoi seminarin ndërkombëtar për Rrjetin e të dhënave për Kontabilitet të Fermave “Pacioli”
Ministri Krasniqi takoi sekretarë të bujqësisë të shteteve të ndryshme në SHBA, në kuadër të takimit të NASDA-s 23.09.2016 Ministri Krasniqi takoi sekretarë të bujqësisë të shteteve të ndryshme në SHBA, në kuadër të takimit të NASDA-s Prishtinë, 23 shtator 2016 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi me ftesë të Sekretarit për Bujqësi të shtetit të Iowa-s, Bill Northey, po merr pjesë në takimin e 100-të të Asociacionit Kombëtar të Departamenteve Shtetërore të Bujqësisë në SHBA (NASDA), që po mbahet në Lincoln të Nebraskas.
Kosova përfiton nga përvoja e Iowas në bujqësi 22.09.2016 Kosova përfiton nga përvoja e Iowas në bujqësi Prishtinë, 22 shtator 2016 – Bujqësia kosovare mund të përfitojë nga përvoja e Iowas, e cila njihet si një ndër shtetet me bujqësinë më të zhvilluar në SHBA. Kështu është shprehur ministri i Bujqësisë, Memli Krasniqi gjatë vizitës së tij zyrtare në shtetin Iowa të SHBA-ve, në takimin që pati me drejtuesit e Byrosë së Fermerëve, e cila është organizata më e madhe në Iowa, që përfaqëson interesat e rreth 160 mijë familjeve që kryesisht merren me bujqësi.
Trofeu i gjuetisë i kthehet Kosovës 22.09.2016 Trofeu i gjuetisë i kthehet Kosovës Prishtinë, 21 shtator 2016 - Trofeu i Gjahut, me të cilin Kosova në vitin 1970 ishte shpallur kampion bote, tashmë iu është dorëzuar Institucioneve të Kosovës. Ky trofe, i cili ishte realizuar në pyjet e Strellcit, të Komunës së Deçanit, që nga ajo kohë ishte...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO