REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
“HardhFest” një nga ngjarjet e rëndësishme në Kosovë Prishtinë, 04 shtator 2015 – “Hardh Fest” po merr një dimension të ri dhe besoj që po bëhet pjesë e ngjarjeve më të rëndësishme dhe më kreative në Kosovë. Kështu tha... “HardhFest” një nga ngjarjet e rëndësishme në Kosovë
Ministri Krasniqi: Raporti i Gjelbër, dokument i rëndësishëm për orientimet programore qeveritare në bujqësi 03.09.2015 Ministri Krasniqi: Raporti i Gjelbër, dokument i rëndësishëm për orientimet programore qeveritare në bujqësi Prishtinë, 03 shtator 2015 – Është promovuar sot Raporti i Gjelbër 2014, dokument ky që jep të dhëna të shumta statistikore për gjendjen në bujqësi. Ky raport është përgatitur nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Në ceremoninë e prezantimit, që u organiza nga MBPZHR-ja dhe GIZ ka marrë pjesë Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, ambasadorja e Gjermanisë në Prishtinë, Angelika Viets, si dhe përfaqësues nga komuniteti i fermerëve, bizneseve tjera dhe përfaqësues të...
Ministri Krasniqi priti ambasadoren e re të Turqisë në Kosovë, Kivilcim Kiliç 01.09.2015 Ministri Krasniqi priti ambasadoren e re të Turqisë në Kosovë, Kivilcim Kiliç Prishtinë, 01 shtator 2015 –Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në një takim njohës, ambasadoren e re të Turqisë në Kosovë, Kivilcim Kiliç me të cilën ka biseduar për bashkëpunimin e deritanishëm dhe mundësitë e reja për projekte të përbashkëta, në veçanti në fushën ekonomike.
Ministri Krasniqi kërkoi nga drejtuesit e Izmirit mbeshtetje për prodhuesit kosovarë 29.08.2015 Ministri Krasniqi kërkoi nga drejtuesit e Izmirit mbeshtetje për prodhuesit kosovarë Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka takuar sot drejtuesit e qytetit të Izmirit, kryetarin si dhe prefektin. Po ashtu gjatë ditës ai është takuar edhe me shoqata të qytetarëve nga Kosova dhe Ballkani.

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30