MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Mbështetje më e madhe edhe për fermerët e Kamenicës 2015-06-30 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Kamenicës, Begzad Sinani. Në takim është biseduar për potencialet në bujqësi në këtë komunë dhe mundësitë që ofrojnë çdo vit Programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural dhe Programi për Pagesa Direkte.... më shumë
Ministria e Bujqësisë realizon mbi 5 milion euro pagesa për grurë 2015-06-30 Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka proceduar pagesat për përfituesit nga kategoria e subvencioneve për grurë. Janë mbi 5 milionë e 71 mijë e 597 euro që janë shpërndarë tek 9148 përfitues. Ndërkohë janë në shqyrtim edhe aplikacionet e 1030 përfituesve të tjerë, pagesat për të cilët do të realizon... më shumë
Mbështetje për Anamoravën 2015-06-22 Zëvendësministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Vezir Jonuzi së bashku Zëvendësministren e Ministrisë së punës dhe Mirëqenies Sociale znj. Rita Hajzeraj është pritur në një takim pune nga Kryetari i komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31